fredag 26 juli 2013

Fredag 26/7 2013

Dagen började med ett skitsurt strömavbrott och som följd i ilska tog jag på mig joggingskorna för att ta en promenad på morgonen. Ca 40 minuter senare inmundigades en knaper frukost bestående av en ful banan och en proteindrink. Dåligt men värmnen dödar min hunger totalt. Därefter bar det iväg till Mönsterås för ett försöka fixa till svamplooken på huvudet. Den är väl mer eller mindre borta nu men i gengäld ser jag lite ut som en kvinna. Tur att det finns saker man kan bära på huvudet, ex en plastpåse. Nä, det blev faktiskt bra men man måste vänja sig vid nya frisyrer ett tag innan man accepterar dem. Allt är bättre än det som var innan.

Nä jag klättrat ett par pinnar på skönhetsskalan bar det iväg åt MSB gym. Min kusin väntade snällt på mig och vi krigade en timme i en svettig lokal, prydd av kala väggar och ångest. Dagens pass blev:

Ben: Knäböj och front squats, benspark, hamstring och vadpress
Axlar: Militärpress, hantelpress och sidolyft

Generallt körde jag med ganska lätta vikter och kände mig stark och tog flera nya rekord. Min kreatinuppladdning jag tagit denna vecka verkar ha gjort sitt! Härligt värre och i morgon ska jag försöka ta mig en joggingtur och äta som en häst.

Åt nyss en räkmacka och en burk tonfisk. Sitter och surplar kaffe för jag börjar känna mig overkligt seg i både kropp och själ. Fastän man inte gör speciellt mycket i veckorna så sliter det på en något grymt. Saknad av flickvännen och den släntriana vardagen tär mer än man tror. Tur att man lyckas åstakomma något i alla fall.

Resten av dagen blir nog lugnt. Eventuellt åker jag förbi en fest efter jobbet men det beror på hur man känner sig. Blir definitivt ingen alkohol men man kanske borde socialisera sig något. Hoppas ni får en trevlig helg!

Ha en bra dag
/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar